Victoria navnebetydning

Victoria el. Viktoria er tæt beslægtet med drengenavnet Victor el. Viktor der bertyder sejr på latin. Navnebetydningen for Victoria er også “sejr” el. “sejrsgudinden”, da sejrsgudinden i romersk mytologi også bar navnet Victoria.

Victoria er et længere pigenavn på 8 bogstaver og er meget udbredt i Danmark og har været det siden 1800-tallet hvor den engelske dronning bar navnet. I dag er det mest populært i formen Victoria med C, men en del danskere har også navnet Viktoria med K.

Victoria navne statistik

Herunder kan du se en historisk tabel med tal og statistikker for navnet Victoria. Hvilket årstal og årtier har navnet været mest populært og den udvikling det har været igennem siden man begyndte at opgøre navnestatistik.

Navnestatistik kommer snart.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Victoria navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Victoria

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Victoria navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.