Pigenavne

Er du på udkig efter pigenavne til din kommende baby eller søger du et nyt pigenavn til dig selv, så er dette siden hvor rejsen starter. Her kan de finde specielle pigenavne, nordiske pigenavne, pigenavne fra andre lande, populære pigenavne og pigenavne sorteret i alfabetisk rækkefølge.

Top 20 mest brugte pigenavne

Herunder finder du listen over de mest brugte pigenavne i Danmark i øjeblikket. Ikke de mest populære pigenavne fra i år, men det pigenavne der er flest levende piger og kvinder der hedder i hele Danmark på tværs af alle generationer. 

 1. Anne
 2. Kirsten
 3. Mette
 4. Hanne
 5. Helle
 6. Anna
 7. Susanne
 8. Lene
 9. Maria
 10. Marianne
 11. Lone
 12. Camilla
 13. Pia
 14. Louise
 15. Charlotte
 16. Bente
 17. Tina
 18. Gitte
 19. Inge
 20. Karen

Denne liste er på ingen måde identisk med listen over de mest populære pigenavne i år eller det sidste par år for den sags skyld. Hvert år udgiver vi en ny liste, ifølge Danmarks Statistik, over de mest populære pigenavne det seneste år, så du kan se hvad der er populært lige nu og vælge pigenavne ud fra det.

Populære pigenavne gennem tiden

Herunder finde du alle lister over populære pigenavne gennem tiden, så langt tilbage som der er opgjort data over navnestatistik.

 • Populære pigenavne 2021

Pigenavne lister

I langt de færreste tilfælde ender man med at vælge et af de mest brugte navne el. mest populære pigenavne lige nu, i stedet søger man rundt i forskellige lister med pigenavne for at finde det bedste pigenavn overhovedet muligt. Vi laver løbende forskellige lister med ideer til pigenavne, f.eks. fra andre lande, med særlige betydninger el. lignende. Se de lister herunder:

 • Specielle pigenavne
 • Nordiske pigenavne

Godkendte pigenavne i alfabetisk rækkefølge

Herunder finder du lister over alle danske godkendte pigenavne alfabetisk opdelt. Vælg i bogstav og se hvilket godkendte pigenavne der starter med den bogstav i alfabetisk rækkefølge.

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Æ

Ø

Å