Tobias navnebetydning

Navnet “Tobias” har en hebraisk oprindelse og stammer fra det hebraiske navn “Toviyahu”, der betyder “Gud er god” eller “Gud er godhed”. Det er dannet ved at kombinere de hebraiske ord “tov” (god) og “yah” (en forkortelse for Gud).

I Danmark er Tobias et meget udbredt navn, og det skyldes nok blandt andet at Danmark er et kristent land, da Tobias er et navn der også forekommer i bibelen og andre religiøse tekster.

Navnet “Tobias” har bibelsk betydning og forekommer i forskellige religiøse tekster. I Bibelen er der en bog kaldet “Tobit”, hvor hovedpersonen hedder Tobias. Navnet bærer med sig en positiv betydning og refererer til Guds godhed og nåde.

“Tobias” er et klassisk og tidløst navn, der bruges i forskellige kulturer og sprog, og det har en dyb betydning på grund af dets religiøse rødder.

En af Danmarks mest kendte designere og arkitekter er Arne Jacobsen, har et barnebarn der selv er blevet designer og han hedder Tobias Jacobsen. En af de ting han er kendt for i øjeblikket er Tobias Jacobsen høretelefoner, men han har også været inde over mange andre projekter.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Tobias navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Tobias

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Tobias navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.