Svala navnebetydning

Navnet “Svala” er et kvindenavn, der har sine rødder i nordisk og skandinavisk kultur. Betydningen af ​​navnet Svala varierer lidt afhængigt af kilden og tolkningen, men det er generelt forbundet med naturen og kan oversættes til noget i retning af “sval,” “svale,” “fugl” eller “svalunge” på grund af sin lyd og sin forbindelse til fugle.

Svala er også navnet på en lille svalerart, der er kendt for sine elegante og hurtige flyvemanøvrer. Navnet Svala er derfor ofte forbundet med positive kvaliteter som frihed, elegance og letfærdighed.

Det er vigtigt at bemærke, at betydningen af ​​navne kan variere kulturelt og sprogligt, og at tolkningen af et navn kan være subjektiv.

Svala navne statistik

Herunder kan du se en historisk tabel med tal og statistikker for navnet Svala. Hvilket årstal og årtier har navnet været mest populært og den udvikling det har været igennem siden man begyndte at opgøre navnestatistik.

Navnestatistik kommer snart.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Svala navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Svala

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Svala navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.