Shila navnebetydning

Shila er et pigenavn på 5 bogstaver der også kan staves Zhila og måske mere populært Sheila. Det er et meget sjældent navn i Danmark og det år hvor flest har fået navnet var tilbage i 1994 med 7 nyfødte der fik navnet Shila.

Shila betyder den modige pige. På engelsk har det betydningen “Klippe” altså “Rock”, hvilet er et ord man kan give endnu flere underliggende betydninger herunder masser af positive. Navnet er af indisk oprindelse.

Denne navne betydning er lavet i samarbejde med psykoterapeut Shila Søholt. Læs mere om hende på hendes hjemmeside: Shilasoeholt.dk.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Shila navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Shila

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Shila navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.