Polly navnebetydning

Polly er et pigenavn på 5 bogstaver der starter med P og slutter på Y. Det er ikke et dansk pigenavn og er et navn der i mange år har fungeret som kælenavn indtil det begyndte at blive brugt som et rigtigt navn – primært i engelske lande som England og USA.

Polly er et navn med flere betydninger. Polly kan betyde “mangfoldighed”, men i Amerika tillægges det også betydningen “Star of the Sea” – “Havets Stjerne”. På engelsk er det oprindeligt et kælenavn der er brugt til piger med navnet Molly el. Mary. Der findes et latinsk ord – poly – der betyder mange, som Polly og dets betydning stammer fra.

I Danmark er Polly ikke et udbredt navn, men idet vi har tilegnet os mere og mere af den amerikanske kultur er der alligevel en håndfuld nyfødte der har fået navnet Polly hvert år over den seneste årrække.

Polly navne statistik

Herunder kan du se en historisk tabel med tal og statistikker for navnet Polly. Hvilket årstal og årtier har navnet været mest populært og den udvikling det har været igennem siden man begyndte at opgøre navnestatistik.

Navnestatistik kommer snart.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Polly navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Polly

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Polly navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.