Peter navnebetydning

Navnet “Peter” har en oprindelse i det græske sprog og kommer fra det græske navn “Πέτρος” (Petros), som betyder “klippe” eller “sten”. Navnet har en symbolsk betydning og har historisk set været forbundet med styrke, fasthed og stabilitet på grund af dets association med en klippe eller sten, der er solid og urokkelig.

Navnet “Peter” er kendt for sin religiøse betydning som en vigtig figur i kristendommen. I Bibelen var apostlen Simon en af ​​Jesus Kristus’ nærmeste disciple, og Jesus gav ham tilnavnet “Peter”, hvilket kan oversættes som “klippe” eller “sten” på grund af hans rolle som grundlaget for den kristne kirke.

På grund af sin bibelske og symbolske betydning har navnet “Peter” været udbredt i mange kulturer og sprog gennem historien. Det er en tidløs og populær navnevalg, der bærer med sig en dybere betydning af styrke og stabilitet.

Denne navne betydning er lavet sammen med en online guide til gamer stole, og der er tale om siden gamer-stole.dk hvor du kan sammenligner funktioner og priser på alverdens gamer stole.

Peter navne statistik

Herunder kan du se en historisk tabel med tal og statistikker for navnet Peter. Hvilket årstal og årtier har navnet været mest populært og den udvikling det har været igennem siden man begyndte at opgøre navnestatistik.

Navnestatistik kommer snart.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Peter navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Peter

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Peter navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.