Mie navnebetydning

Mie er et navn med flere betydninger alt efter hvilket sprog og hvilken oprindelse man tager udgangspunkt i. Her i Europa er det kommet af navnet Maria (el. Marie), som stammer fra det hæbraiske Mirijam hvilket betyder den skønne. I Danmark og Europa har det også navne betydningen havets stjerne.

Mie er også et populært japansk navn der betyder maske el. facade. På indonesisk skulle det efter sigende betyde nuddel.

Personer der hedder Mie oplever ofte at udlændinge har en tendens til at kalde dem Mia i steder for, da det er nemmere at udtale.

Mie navne statistik

Herunder kan du se en historisk tabel med tal og statistikker for navnet Mie. Hvilket årstal og årtier har navnet været mest populært og den udvikling det har været igennem siden man begyndte at opgøre navnestatistik.

Navnestatistik kommer snart.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Mie navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Mie

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Mie navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.