Mathilde navnebetydning

Mathilde er et langt pigenavn på 9 bogstaver med flere variationer i sin stavemåde. Eksempelvis kan man også hedde Matilde og Mathilda. Det er oprindeligt et germansk, tysk pigenavn der er en sammensætning af to gamle tyske ord der betyder ‘magt’ og ‘kamp’.

En mere brugt betydning af navnet er “heltinde”, som nok er en tolkning af den direkte oversatte betydning som alt andet lige vile være magt og kamp el. magtkamp.

Det er et ganske udbredt navn i Danmark der toppede i popularitet i starten af årtusindeskiftet.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Mathilde navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Mathilde

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Mathilde navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.