Luna navnebetydning

Navnet “Luna” stammer fra det latinske ord for “måne”. Det er en kvindelig fornavn, der har været brugt i mange kulturer og sprog. “Luna” symboliserer ofte skønhed, mystik, nattetid og månen selv. Det er et navn med en poetisk og symbolsk betydning, der ofte associeres med naturlige elementer og en vis mystik.

Den mest kendte person med navnet Luna, er nok Luna Lovegood, der i virkeligheden bare er en fiktiv person fra “Harry Potter”-universet. Men selvom der ikke er mange kendte med navnet Luna, så er det i stadigt højere grad et populært navn i store dele af verden, grundet dets latinske oprindelse.

Navnebetydningen er lavet i samarbejde med Hemmingsen Kids, der er et produktunivers til børn. Her kan du finde aktivitetstavler, klatrestativer, boldbassiner og læringtårne. Et af deres populære produkter et klatrestativ der har navnet Luna og er en klatrebue der kan bruges i mange motorisk krævende lege.

Luna navne statistik

Herunder kan du se en historisk tabel med tal og statistikker for navnet Luna. Hvilket årstal og årtier har navnet været mest populært og den udvikling det har været igennem siden man begyndte at opgøre navnestatistik.

Navnestatistik kommer snart.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Luna navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Luna

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Luna navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.