Liv navnebetydning

Liv er et kort pigenavn på kun 3 bogstaver. Umiddelbart er navnebetydningen meget nem at finde i dette navn, da Liv i sig selv både er et ord med betydning og et navn. Men Liv kan også betyde mere og andet end lige præcis liv, da det er et navn med en historik og betydning fra oldnordisk.

Det kommer fra det oldnordiske navn ‘Hlíf’ og var et meget populært navn i vikingetiden, samt den dag i dag. På oldnordisk betyder Liv også ‘dække’ el. ‘skjold’ og er derfor et godt pigenavn at give til en stærk pige der kan beskytte og hjælpe sig selv, samt andre.

Liv navne statistik

Herunder kan du se en historisk tabel med tal og statistikker for navnet Liv. Hvilket årstal og årtier har navnet været mest populært og den udvikling det har været igennem siden man begyndte at opgøre navnestatistik.

Navnestatistik kommer snart.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Liv navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Liv

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Liv navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.