Kasper navnebetydning

Navnet “Kasper” er afledt af det latinske navn “Caspar” eller “Gaspar”, som igen har sine rødder i det persiske ord “Gizbar”, der betyder “skatmester” eller “schatzmeister” på tysk. “Kasper” bruges ofte som et fornavn og er kendt som en af de tre vise mænd eller de tre konger i den kristne julefortælling. I mange kulturer er “Kasper” også blevet et almindeligt navn og betyder ofte “skatmester” eller “skattesamler”.

Har du lige fået en baby og vil kalde den Kasper, så har du fået navnet på plads. Næste skridt er så at få alt babyudstyret på plads, og det kan du få hjælp til på en side der guider dig til diverse valg af babyudstyr og babylegetøj, det kunne være en side som denne: https://tidtilbaby.dk/.

Kasper navne statistik

Herunder kan du se en historisk tabel med tal og statistikker for navnet Kasper. Hvilket årstal og årtier har navnet været mest populært og den udvikling det har været igennem siden man begyndte at opgøre navnestatistik.

Navnestatistik kommer snart.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Kasper navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Kasper

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Kasper navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.