Josefine navnebetydning

Josefine el. Josephine er et længere pigenavn, men det er også et royalt navn i og med Kronprins Frederiks ene tvilling fik navnet Josephine. Josefine kommer af det bibelske navn Josef der på hebraisk betyder “Herren skal forøge”. Det er med andre ord en kvindelig udgave af navnet Josef, ligesom vi kender det fra eksempelvis Poul – Pouline el. Victor – Victoria.

Josefine betyder altså at familieforøgelse el. er en velsignelse om en familieforøgelse for fremtiden. Det har ikke nogen betydning udover den betydning der kommer fra navnet Josef der i biblen er lemmelige far til Jesus.

Kronprins Frederik og Kronprinsesse Marys pigetvilling fik det fulde navn Josephine Sophia Ivalo Mathilda og hendes tvillingebror fik navnet Vincent Frederik Minik Alexander. Navnet Josephine med ‘PH’ er lidt mindre udbredt end navnet Josefine uden ‘PH’, så hvis man er til sjældne navne skal man gå med det første.

Josefine navne statistik

Herunder kan du se en historisk tabel med tal og statistikker for navnet Josefine. Hvilket årstal og årtier har navnet været mest populært og den udvikling det har været igennem siden man begyndte at opgøre navnestatistik.

Navnestatistik kommer snart.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Josefine navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Josefine

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Josefine navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.