Jesper navnebetydning

Navnet Jesper er en dansk og skandinavisk form af navnet Jasper, der har gammelgræske rødder. Navnet Jasper kommer fra det græske ord “iaspis,” som betyder “stensart” eller “prydsten.” Det refererer ofte til en halvædelsten med en række farver, herunder brune, røde, gule og grønne nuancer.

Jesper er et populært navn i Danmark og andre skandinaviske lande. Det betragtes som et tidløst og klassisk navn og bærer en betydning af skønhed og styrke, der relaterer til stenen.

Kendte danskere med navnet Jesper:

  1. Jesper Binzer – Dansk sanger og forsanger for rockbandet D-A-D.
  2. Jesper Christensen – Dansk skuespiller, kendt for sin rolle som Mr. White i James Bond-filmene.
  3. Jesper Lindstrøm – Dansk fodbold landsholdsspiller
  4. Jesper Skibby – Tidligere dansk professionel cykelrytter.
  5. Jesper Buch – Dansk serieiværksætter kendt for at starte Just-Eat og hans medvirken i Løvens Hule.
  6. Jesper Wung-Sung – Dansk forfatter og børnebogsforfatter.

Der er også en gut der hedder Jesper, som driver Filterlageret.dk hvor han sælger ventilationsfiltre til billige penge. Han har støttet udarbejdelsen af denne udgivelse.

Jesper navne statistik

Herunder kan du se en historisk tabel med tal og statistikker for navnet Jesper. Hvilket årstal og årtier har navnet været mest populært og den udvikling det har været igennem siden man begyndte at opgøre navnestatistik.

Navnestatistik kommer snart.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Jesper navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Jesper

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Jesper navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.