Jeanette navnebetydning

Navnet “Jeanette” er en kvindelig variant af navnet “Jean”, der stammer fra det franske navn “Jeanne”. “Jeanne” er en feminin form af det mandlige navn “Jean”, der igen stammer fra det hebraiske navn “Yochanan”, hvilket betyder “Gud er nådig” eller “Gud har vist barmhjertighed”.

Således betyder navnet “Jeanette” også noget i retning af “Gud er nådig” eller “Gud har vist barmhjertighed”. Det er et navn med en religiøs og betydningsfuld baggrund, og det er blevet brugt i forskellige kulturer og sprog.

I Danmark er Jeanette et meget udbredt navn, og mange kvinder i alderen 40-60 år har dette navn. Der er også kendte danskere med navnet, og en af dem er Jeanette Ottesen der har været professionel svømmer og vundet medaljer for Danmark.

Denne navne betydning er lavet i samarbejde med Våddragt.com hvor du kan finde våddragter til herre og våddragter til damer filtreret efter den pris du har råd til at betale for en våddragt.

Jeanette navne statistik

Herunder kan du se en historisk tabel med tal og statistikker for navnet Jeanette. Hvilket årstal og årtier har navnet været mest populært og den udvikling det har været igennem siden man begyndte at opgøre navnestatistik.

Navnestatistik kommer snart.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Jeanette navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Jeanette

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Jeanette navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.