Isabella navnebetydning

Isabella der også kan staves Issabella, Izabella og Isabela har oprindelse i det hebraiske navn Elisabeth. Elisabeth betyder “gud er fuldkommen” og er generelt et navn der har været inspiration for mange andre pigenavne.

Isabella er en sydeuropæisk udgave af navnet Elisabeth og er oprindeligt brugt meget i Italien, Spanien og Portugal. ‘Bella’ betyder også smuk på italiensk og Isabella kan derfor også betyde “den smukke” el. “ligeså smuk”.

Isabella er et langt pigenavne på 8 bogstaver der er forholdsvist populært i Danmark, det er i hvert fald ikke unormalt at støde på nogen der hedder Isabella.

Isabella navne statistik

Herunder kan du se en historisk tabel med tal og statistikker for navnet Isabella. Hvilket årstal og årtier har navnet været mest populært og den udvikling det har været igennem siden man begyndte at opgøre navnestatistik.

Navnestatistik kommer snart.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Isabella navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Isabella

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Isabella navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.