Henriette navnebetydning

Navnet “Henriette” er en kvindelig variant af navnet “Henrik” og er meget almindeligt i forskellige europæiske kulturer. Betydningen af navnet Henriette er generelt “hersker af hjemmet” eller “hersker af huset.” Det er afledt af de germanske elementer “haim,” der betyder “hjem,” og “ric,” der betyder “hersker” eller “magt.”

Henriette er et klassisk og tidløst navn, der har været populært i mange århundreder. Det er ofte associeret med kvaliteter som styrke, lederskab og beslutsomhed. Som med mange navne kan betydningen og associationerne variere lidt afhængigt af kulturelle og sproglige forskelle, men Henriette er generelt betragtet som et smukt og ærefuldt navn.

Der er mange med navnet Henriette i Danmark, og også med den mandlige udgave Henrik. Eksempelvis er Henrik en SEO ekspert, med mange års erfaring i online marketing branchen med speciale i SEO og linkbuilding.

Henriette navne statistik

Herunder kan du se en historisk tabel med tal og statistikker for navnet Henriette. Hvilket årstal og årtier har navnet været mest populært og den udvikling det har været igennem siden man begyndte at opgøre navnestatistik.

Navnestatistik kommer snart.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Henriette navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Henriette

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Henriette navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.