Hanne navnebetydning

Det er ikke unormalt at et navn kan have flere betydninger alt efter hvor man tillægger navnet sin oprindelse. I tilfældet med Hanne er der tilsyneladende også flere navnebetydninger, da det både kan stamme fra det hebraiske Hannah eller være en forkortelse af navnet Johanne.

Navnet Hanne betyder som udgangspunkt ynde eller guds favorit og guds nåde. Det kan også betyde skønhed el. bare nåde, der er mange variationer af den egentlig betydning, men de fleste navne betydninger for Hanne er tæt relateret til hinanden.

Hanne kan også blive brugt som kælenavn til f.eks. Johanne.

Hanne navne statistik

Herunder kan du se en historisk tabel med tal og statistikker for navnet Hanne. Hvilket årstal og årtier har navnet været mest populært og den udvikling det har været igennem siden man begyndte at opgøre navnestatistik.

Navnestatistik kommer snart.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Hanne navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Hanne

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Hanne navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.