Gry navnebetydning

Gry er et kort pigenavn på kun 3 bogstaver og det er et pigenavn der slutter på Y. Det er et nordisk navn og har historie langt tilbage i tiden. Det er også en navn der har været populært ved kvinder i vikingetiden.

Grys betydning er meget lige til, for det kommer nemlig af samme betydning som ordet “gryr” el. “dagen gryr”. Gry betyder ‘solen står op’ el. ‘solopgang’. Det er ikke det eneste navn der betyder solopgang, navnet Alba har eksempelvis samme betydning.

Gry er et navn der er steget i popularitet over en længere periode.

Gry navne statistik

Herunder kan du se en historisk tabel med tal og statistikker for navnet Gry. Hvilket årstal og årtier har navnet været mest populært og den udvikling det har været igennem siden man begyndte at opgøre navnestatistik.

Navnestatistik kommer snart.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Gry navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Gry

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Gry navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.