Flora navnebetydning

Navnet “Flora” stammer fra det latinske ord “flora,” der betyder “blomstring” eller “blomstrende.” Det er et navn med en stærk forbindelse til naturen og blomster i særdeleshed. I romersk mytologi var Flora også navnet på gudinden for forår og blomster, og hendes rolle var at fremme blomstring og vækst i naturen. “Flora” er et smukt og feminint navn, der ofte bruges som et kvindenavn og symboliserer naturs skønhed og frugtbarhed.

I Danmark er der kun lidt over 1000 personer med navnet Flora, men det er altså et navn der har været i vækst siden de første fik navnet i løbet af 90’erne og de sidste fem år har langt over 50 nyfødte fået navnet Flora.

En Flora, altså en blomst, er også en fantastisk smuk hilsen at sende til en du holder af, og på Greeting.dk der har hjulpet med denne navnebetydning, kan du købe levering af en buket blomster.

Flora navne statistik

Herunder kan du se en historisk tabel med tal og statistikker for navnet Flora. Hvilket årstal og årtier har navnet været mest populært og den udvikling det har været igennem siden man begyndte at opgøre navnestatistik.

Navnestatistik kommer snart.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Flora navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Flora

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Flora navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.