Fie navnebetydning

Fie er et pigenavn der både kan fungere som navn og kælenavn. Det er opstået som et kælenavn og kommer af navnet Sophia/Sofia der stammer fra græsk. På græsk betyder Sophia “visdom”, og navnet Fie kan altså og tillægges denne betydning.

Fie kan være et kælenavn til Sophia/Sofia el. Sophie/Sofie og alle navnene har samme oprindelse og derfor samme navnebetydning. Mange der hedder Fie kan opleve at folk tror det er er deres kælenavn og de i virkeligheden hedder Sofia el. Sofie.

Fie navne statistik

Herunder kan du se en historisk tabel med tal og statistikker for navnet Fie. Hvilket årstal og årtier har navnet været mest populært og den udvikling det har været igennem siden man begyndte at opgøre navnestatistik.

Navnestatistik kommer snart.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Fie navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Fie

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Fie navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.