Faduma navnebetydning

Faduma er et somalisk pigenavn på 6 bogstaver der starter med F og slutter på A. Det kan både fungere som fornavn og efternavn. Det er den somaliske udgave af det arabiske navn Fatima. I Danmark er der 65 der bærer navnet Faduma.

Betydningen af Faduma er “at afholde sig”. Det kan man tillægge mange ting, og man er vel i virkeligheden selv herre over hvad det skal tillægges, men ved første øjekast lyder det ikke positivt.

I Danmark er der meget få det bærer navnet Faduma, men ifølge Danmarks Statistik er der dog få personer med pigenavnet Faduma. Navnet har oplevet stigende interesse efter sangeren og kunstneren Tobias Rahim har udgivet en single med navnet “Flyvende Faduma”.

Faduma navnestatistik

Herunder kan du se hvor mange i Danmark der har navnet Faduma. Der er ikke nogen der er fået navnet siden 2015. I 1997 og 1998 var der 5 der fik navnet Faduma i Danmark.

ÅrAntal
20220
20210
20200
20190
20180
Kilde: Danmarks Statistik – navnebarometer

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Faduma navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Faduma

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Faduma navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.