Evig navnebetydning

Evig har ikke nogen yderligere betydning bag sig end hvad det betyder som ord. Evig betyder altså evig. Man kan lægge den betydning i det at det er et navn der kan betyde evig glad, evig smuk, evig sund osv. og på den måde har navnet Evig en smuk betydning.

Kender man en der hedder evig kan man jo selv tillægge det en betydning blandt de mange kvaliteter personen har, og det vil i øvrigt være en god måde at få nogle flotte ord og sætninger ind i en tale til personen med navnet.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Evig navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Evig

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Evig navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.