Emma navnebetydning

Emma er et kort pigenavn på 4 bogstaver der har flere betydninger. Det er et germansk pige- og drengenavn af oprindelse, men i Danmark er der en klar overvægt af piger med navnet Emma.

Det er et navn afledt af det germanske ord ermen el. irmin der betyder: verden, vældig el. verdensomfattende. I Nordisk mytologi blev Odin kaldt Ermana el. Ermina og Emma har en klar forbindelse hertil. Det betyder den altomfattende el. mægtige og er også en navnebetydning man kan tillægge Emma.

På græsk betyder Emma og blod, men det er ikke den gængse betydning man tillægger Emma. Generelt vil Emma være et godt navn til dig der ønsker at vælge et navn der omfatter rummelighed, storhed og måske til en udadvendt person.

Emma navne statistik

Herunder kan du se en historisk tabel med tal og statistikker for navnet Emma. Hvilket årstal og årtier har navnet været mest populært og den udvikling det har været igennem siden man begyndte at opgøre navnestatistik.

Navnestatistik kommer snart.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Emma navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Emma

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Emma navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.