Ellie navnebetydning

Ellie er et pigenavn på 5 bogstaver der er eksploderet i popularitet over de seneste 3-4 år. Det er ikke altid at finde en forklaring på det, men i samme årrække har britiske Ellie Goulding haft enorm succes som sangerinde.

Ellie er et engelsk/amerikansk navn og er oprindeligt et kælenavn for Helen og Eleanor. Det har ikke sin egen navne betydning og i Danmark betyder navnet som fornavn altså ikke som sådan noget. Tillægger man det betydningen fra de navne det er et kælenavn til på engelsk, så betyder det lys, flamme el. (sol)stråle.

Ellie navne statistik

Herunder kan du se en historisk tabel med tal og statistikker for navnet Ellie. Hvilket årstal og årtier har navnet været mest populært og den udvikling det har været igennem siden man begyndte at opgøre navnestatistik.

Navnestatistik kommer snart.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Ellie navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Ellie

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Ellie navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.