Elise navnebetydning

Elise er et drenge- og pigenavn med E på 5 bogstaver og det kommer af navnet Elisabeth der er et britisk royalt navn, ligesom den nuværende britiske dronning hedder Elizabeth med Z. I Danmark er der kun en mand med navnet Elise, men international ser man flere mænd med navnet.

Elise har flere staveformer og ses også stavet Elisa, Eliza og Elissa, der godt nok alle ender på A, men som er nært beslægtet med Elise da de også kommer af navnet Elisabeth.

Elise har flere betydninger, som nogle navne har, og den simple og flotte betydning af navnet er smuk. Det har også en hebraisk betydning som er “den som ære gud”.

Elise navne statistik

Herunder kan du se en historisk tabel med tal og statistikker for navnet Elise. Hvilket årstal og årtier har navnet været mest populært og den udvikling det har været igennem siden man begyndte at opgøre navnestatistik.

Navnestatistik kommer snart.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Elise navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Elise

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Elise navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.