Elina navnebetydning

Elina er et pigenavn i vækst. Der er i øjeblikket mange nyfødte der får pigenavnet Elina med E på 5 bogstaver. Det er nært beslægtet med Elena og den eneste forskel på de to navne er bogstavet i midten af navnet.

Elina er græsk af oprindelse og kommer nærmere bestemt fra græsk mytologi, ligesom mange navne stammer fra forskellige mytologier. Her var Elina et tilnavn til Helena af Troja, som også var datter af Zeus.

Navnebetydningen for Elina er den strålende el. den lysende, men kan også betyde flamme (torch på engelsk).

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Elina navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Elina

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Elina navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.