Ea navnebetydning

Ea er et ultrakort pigenavn med E på kun 2 bogstaver. Det er alligevel et meget brugt pigenavn i Danmark og det er med sikkerhed det mest brugt pigenavn med E på 2 bogstaver af de i alt kun 5 godkendte pigenavne med E på 2 bogstaver, de andre værende Ee, Em, En og Eo.

Hvad betyder Ea? Ea kommer fra latin hvor det betyder hun. Ganske simpelt, ikke meget til tolkning, men til gengæld er det også et rent pigenavn kan man sige i og med det har den betydning. Nogle steder kan man også læse sig til at navnet betyder ild.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Ea navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Ea

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Ea navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.