Christian navnebetydning

Navnet Christian stammer fra det latinske navn “Christianus,” der betyder “tilhørende Kristus” eller “følger af Kristus.” Det er et meget almindeligt fornavn i mange kulturer og sprog i forskellige variationer, såsom Christopher, Cristian, Kristian og mange flere. Navnet Christian er ofte forbundet med kristendommen på grund af dets betydning og er blevet brugt i mange århundreder i mange dele af verden. Det er et klassisk og tidløst navn.

I Danmark staves navnet også Kristian, altså med K i stedet for CH, hvilket er meget normalt for mange navne på dansk, at man har mulighed for at bruge begge dele.

I Danmark er navnet Christian et royalt navn, hvorfor det også er et meget populært navn. Der er mange konger der har båret navnet Christian, og det er tradition at skifte mellem Christian og Frederik for den næste konge i tronrækkefølgen, hvor kronprins Frederiks ældste søn også hedder Christian.

Der er også en Christian der driver virksomheden Shareboks, som tilbyder udlejning af Soundboks til Roskilde Festival, andre festival eller din havefest.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Christian navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Christian

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Christian navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.