Chloe navnebetydning

Navnet “Chloe” er et kvindenavn med græsk oprindelse og har en betydning, der relaterer sig til naturen og blomster. Betydningen af navnet Chloe kan oversættes til noget i retning af “grønne skud,” “blomstrende” eller “ungt grønt skud.”

I græsk mytologi var Chloe også navnet på en gudinde for landbrug og foråret, hvilket styrker dens forbindelse til naturlige elementer og vækst. Navnet er blevet meget populært i mange engelsktalende lande og andre dele af verden og anses ofte for at være smukt og poetisk på grund af sin naturlige og blomsterrelaterede betydning.

Bemærk, at navne og deres betydninger kan variere lidt afhængigt af kultur og sprog, men betydningen af navnet Chloe er generelt positiv og relateret til skønhed og naturen.

Chloe navne statistik

Herunder kan du se en historisk tabel med tal og statistikker for navnet Chloe. Hvilket årstal og årtier har navnet været mest populært og den udvikling det har været igennem siden man begyndte at opgøre navnestatistik.

Navnestatistik kommer snart.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Chloe navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Chloe

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Chloe navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.