Camilla navnebetydning

Navnet “Camilla” har en latinsk oprindelse og har betydningen “ung ceremonial tjener” eller “offentlig tjeneste”. Det stammer fra det latinske ord “camillus”, der refererer til en ung mand, der udførte religiøse og cæremonielle opgaver i det gamle Rom.

“Camilla” er også blevet forbundet med den mytiske figure Camilla fra romersk mytologi, der var en hurtig og dygtig jæger og krigerinde. Navnet er blevet brugt i forskellige kulturer og sprog og har en betydningsfuld baggrund.

Således betyder navnet “Camilla” noget i retning af “ung ceremonial tjener” eller “offentlig tjeneste”, og det bærer også historiske og kulturelle referencer.

Tak til dcams.dk hvor du finder dashcams til bilen, for at hjælpe med udarbejdelsen af denne navne betydning. Et dashcam sidder forrest i bilen og kan optage det der sker ud af forruden på en køretur. Dette kan f.eks. være effektivt ved uheld og har også hjulpet til opklaring af forskellige kriminalsager.

Camilla navne statistik

Herunder kan du se en historisk tabel med tal og statistikker for navnet Camilla. Hvilket årstal og årtier har navnet været mest populært og den udvikling det har været igennem siden man begyndte at opgøre navnestatistik.

Navnestatistik kommer snart.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Camilla navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Camilla

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Camilla navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.