Bella navnebetydning

Navnet “Bella” stammer fra det italienske sprog og betyder “smuk” eller “skøn.” Det er en feminin form af det italienske ord “bello,” der refererer til skønhed eller det æstetisk tiltalende. “Bella” er også et populært navn i flere andre kulturer og sprog og bruges ofte som en kort form af længere navne som “Isabella” eller “Arabella.”

Navnet “Bella” er blevet meget populært som et fornavn og har en positiv og charmerende konnotation på grund af sin betydning. Det anses ofte for at være et smukt og elegant valg til piger.

Bella bliver også brugt til mange virksomhedsnavne og produktnavne, netop på grund af dets betydning. Blandt andet har webshoppen Bellashop.dk brugt bella i deres navn, fordi de de sælger skønhedsprodukter.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Bella navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Bella

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Bella navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.