Aya navnebetydning

Aya er et pigenavn af japansk oprindelse. Det er et navn der er steget i popularitet over de seneste 15 år og topper lige nu, hvor ca. 200 børn får navnet om året.

På japansk betyder Aya “farver”. Det har dog også betydning i andre sammenhånd og på andre sprog. F.eks. betyder “Frase fra Koranen” og på hebraisk betyder det fugl. Det altså et navn med flere betydninger, men som forældre kan man tillægge det den betydning man synes bedst om el. blot vælge navnet fordi det er smukt.

Denne navnebetydning af Aya er skrevet af ejeren af Japansk-sodavand.dk.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Aya navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Aya

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Aya navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.