Anna navnebetydning

Navnet “Anna” er et kvindenavn, der har rødder i flere kulturer og sprog, og det har en enkel og tidløs betydning. Betydningen af navnet Anna er generelt noget i retning af “nåde,” “barmhjertighed” eller “yndighed.” Det er et klassisk og meget udbredt navn, der er kendt og brugt i mange dele af verden.

Navnet Anna har en lang historie og har været båret af mange bemærkelsesværdige personer gennem tiden. Det er et navn, der ofte associeres med positive kvaliteter som venlighed og elegance. På grund af dets enkelhed og universalitet er Anna et populært valg som både fornavn og mellemnavn i mange kulturer.

Anna navne statistik

Herunder kan du se en historisk tabel med tal og statistikker for navnet Anna. Hvilket årstal og årtier har navnet været mest populært og den udvikling det har været igennem siden man begyndte at opgøre navnestatistik.

Navnestatistik kommer snart.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Anna navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Anna

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Anna navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.