Anders navnebetydning

Navnet Anders er et mandligt fornavn, der har sin oprindelse i Skandinavien, især i Danmark, Norge og Sverige. Navnet Anders er en kort form af det gamle græske navn Andreas, der betyder “mand” eller “mandlig.” Det er et meget almindeligt navn i Skandinavien og har været populært i mange generationer.

Anders er et tidløst og klassisk navn, der bæres af mange mennesker i Skandinavien og andre dele af verden. Det er ofte stavet på samme måde i de forskellige skandinaviske lande, men der kan forekomme variationer i udtalen afhængigt af regionen. Navnet har forskellige kælenavne og variationer, herunder Andersson, Andi, Andy og andre.

Meningen med navnet Anders kan variere lidt afhængigt af kulturelle og sproglige faktorer, men i sin kerne refererer det til en maskulin person eller en mand. Det er et værdsat navn i Skandinavien og har også fundet popularitet i andre lande, hvor det ofte bevares i sin oprindelige form eller tilpasses til det lokale sprog.

Kendte med navnet Anders:

  • Anders Matthesen
  • Anders Lund Madsen
  • Anders Agger
  • Anders Holch Povlsen

Denne navnebetydning er lavet i samarbejde med https://stegepande-tilbud.dk hvor du kan finde gode tilbud på stegepander til forskellige formål, i mange størrelse, fra alle de kendte stegepande mærker.

Anders navne statistik

Herunder kan du se en historisk tabel med tal og statistikker for navnet Anders. Hvilket årstal og årtier har navnet været mest populært og den udvikling det har været igennem siden man begyndte at opgøre navnestatistik.

Navnestatistik kommer snart.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Anders navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Anders

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Anders navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.