Alva navnebetydning

Alva er oprindeligt et Svensk navn og er meget populært i Sverige. På Svensk betyder navnet alf. Graver man dybere ned i hvad alf betyder kan man finde meget mere betydning i navnet Alva end som så.

En alf el. alfer er nemlig oprindeligt et væsen fra den nordiske mytologi og tilhøre en særlig gren af guddommelige og magiske væsener. Oprindeligt var alferne et billede af den natur og det landbrug menneskene levede i og af, og man troede de havde magiske evner til at hjælpe el. harme mennesket.

Senere er alfer blevet en større del af almene eventyr som overnaturlige væsner, hvor de stadig bruges meget den dag i dag, især i historier til børn.

Alva er et navne på 4 bogstaver der både starter og slutter på A.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Alva navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Alva

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Alva navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.