Alma navnebetydning

Slår man betydningen af Alma op kan man finde forskellige betydninger alt efter det sprog man oversætter fra. På et grundlæggende sprog som latin betyder Alma “hengiven” og “yndig” og det må også være den oprindelige betydning vi kan tillægge navnet på dansk.

På spansk betyder Alma “sjæl” og på hawaiiansk betyder Alma “smuk”.

Det er altid dejligt med et navn der kan tillægges flere betydninger og det er måske også derfor at Alma over de seneste år konstant har været blandt de mest populære navne i Danmark.

Alma navne statistik

Herunder kan du se en historisk tabel med tal og statistikker for navnet Alma. Hvilket årstal og årtier har navnet været mest populært og den udvikling det har været igennem siden man begyndte at opgøre navnestatistik.

Navnestatistik kommer snart.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Alma navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Alma

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Alma navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.