Agnes navnebetydning

Navnet Agnes er et kvindeligt fornavn med oldgræske rødder og har en symbolsk betydning. Betydningen af navnet Agnes er ofte tolket som “ren,” “kysk” eller “uskyldig.” Dette navn har en dyb historisk og kulturel betydning og har været populært i mange forskellige kulturer og regioner gennem århundreder.

Navnet Agnes er relateret til det græske ord “hagnē,” der betyder “ren” eller “uskyldig.” Det har været båret af mange kristne helgener gennem historien, hvilket bidrager til dets popularitet som et traditionelt og klassisk kvindeligt navn.

Agnes er et tidløst navn, der stadig bruges i mange dele af verden i dag. Det er ofte forbundet med dyd og uskyld, hvilket kan gøre det til et ønsket navn for forældre, der ønsker at udtrykke positive og moralske værdier i deres barns navn.

Kendte med navnet Agnes:

  • Agnes Kittelsen
  • Agnes Östergren
  • Agnes Obel
  • Agnes Henningsen

Denne artikel er lavet sammen med siden her, hvor du finder AEG vaskemaskiner, og kan sammenligne pris og specs på forskellige modeller og mærker.

Agnes navne statistik

Herunder kan du se en historisk tabel med tal og statistikker for navnet Agnes. Hvilket årstal og årtier har navnet været mest populært og den udvikling det har været igennem siden man begyndte at opgøre navnestatistik.

Navnestatistik kommer snart.

Relevante navne produkter og personlige gaver

Udforsk din families stamtræ

MyHeritage familieslægt logo

Med MyHeritage kan du udforske alle dine familienavne og finde inspiration til hvad dit barn skal hedde. Ikke nok med det, så kan du også læse om din familien historie. Prøv MyHeritage i dag. 

Lav Agnes navnelapper

Kids Labels navnelapper logo

Når du ved hvad dit barn skal hedde er det en god idé at bestille navnelapper. Navnemærker kan placeres i tøj og sko, så du altid kan finde dit barns tøj i vuggestuen og børnehaven. Bestil hos Kids Labels i dag.

Indgraveringsgaver med navnet Agnes

MyHeritage familieslægt logo

Lav en personlig gave i form af ingraveringssmykker fra Indgraveringsgaver.dk. Vælg mellem mange forskellige designs, halskæder, armbånd, øreringe, ringe, nøgleringe og bælter.

Personlig bog med Agnes navn

Kids Labels navnelapper logo

En personlig bog er en af de bedste gaver du kan give til et barn. Min Bedste Bog er et dansk firma der laver mange forskellige personlige børnebøger til børn i alle aldre. Vælg en historie og bestil bogen.